moyen le plus simple de préparer Délicieux Patatas bravas

Patatas bravas. Patatas bravas (which means "spicy potatoes") is the ultimate Spanish comfort food. Served tapas-style, the crispy potatoes and smoky sauce are difficult to resist. Drain in a colander and leave to steam dry until cool.

Patatas bravas When boiling, add potatoes, cover, and bring back to boil. After potatoes have been boiling for one minute, drain in a colander. The dish originates from Madrid where it became widely known as fried potatoes in a served with a spicy tomato sauce. Vous pouvez cuisiner Patatas bravas utilisant 6 Ingrédients et 9 instructions. Voici comment vous cuisinez ça.

ingrédients de la recette Patatas bravas

  1. Préparer 1 kg of pommes de terre taille moyenne.
  2. C'est of Paprika en quantité suffisante.
  3. C'est of Huile d'olive en quantité suffisante.
  4. Préparer 1 gousse of d'ail hachée finement.
  5. C'est of Sel, poivre en quantité suffisante.
  6. C'est 1 botte of ciboulette.

Other classic versions are served with aioli. Patatas bravas with alioli and chives. Patatas bravas are one of Spain's most popular tapas. They're the go-to choice for an appetizer or a snack to share along with a round of cañas.

Patatas bravas petit à petit de recette

  1. Commencez par laver les pommes de terre..
  2. Cuisez les dans l'eau salée pendant environ 25 minutes..
  3. Pendant ce temps dans un saladier mettez de l'huile d'olive, du paprika, la gousse d'ail hachée finement, du poivre, une pincée de sel, mélangez le tout et réservez..
  4. Quand les pommes de terre sont cuites, plongez les dans le saladier de marinade et mélangez les délicatement pendant 2 ou 3 minutes pour qu'elles soient imbibées de marinade..
  5. Ensuite prenez vos pommes de terre et écrasez les à l'aide d'une fourchette dans directement un plat qui passe au four..
  6. Préchauffez votre four à 160 degrés..
  7. Enfournez vos patatas bravas à 160 degrés pendant environ 30 minutes (selons vos fours). Dans l'idéal la texture doit être croustillante sur le dessus et fondante au millieu..
  8. Sortez vos patatas bravas du four et parsemez les de ciboulette..
  9. Dégustez les avec une viande ou bien juste comme ça..

The reason is simple: there's no greater crowdpleaser than a plate of deep-fried potatoes topped with a delicious sauce, especially when alcohol is involved. Called papas bravas or patatas bravas in Spain, this dish is essentially potatoes cooked in a spicy sauce and served as an appetizer, or tapas. Variations abound in both the cooking method—the potatoes are fried, boiled or roasted—and the sauce, which usually has hot chiles, tomato and vinegar. Served with spicy salsa brava and garlicky allioli, crispy hot patatas bravas are traditionally served in tapas bars throughout Spain The salsa brava is made with pimentón, the smoked Spanish paprika sold as picante (hot) and dulce (sweet) Some cooks include a lot of chopped tomato, but my friends in Madrid tell me they prefer this version, which looks a bit like rusty gravy Patatas Bravas is an addictive Spanish starter, but it's pretty heavy on the calories. You'd never know this recipe was "lightened up" when you try it!

Comments

Popular posts from this blog

Recette: Délicieux ☆Courgettes Farcies☆

moyen le plus simple de préparer Savoureux Salade russe de saison

Recette: Délicieux Salade concombre / fenouil /carotte / tomate