moyen le plus simple de cuisiner Délicieux Tortilla espagnole

Tortilla espagnole. Loosen the tortilla with a spatula if needed, then carefully slide onto a large plate. Turn the skillet upside down and place onto the uncooked side of the tortilla. Turn the skillet right-side-up, and remove the plate.

Tortilla espagnole It's easy to prepare and always a crowd pleaser. Traditionally this dish only uses only onions, potatoes and egg; however I like to add a little green, either parsley or chives depending on your taste. One of the signature dishes in Spanish cuisine, the Spanish tortilla (also known as Spanish omelet and Tortilla Espanola) is a traditional dish from Spain. Vous pouvez avoir Tortilla espagnole utilisant 5 Ingrédients et 5 instructions. Voici comment vous cuisinez ça.

ingrédients de la recette Tortilla espagnole

  1. C'est 6 of pommes de terre moyennes.
  2. Vous avez besoin 2 of gros oignons.
  3. C'est 15 of œufs.
  4. Vous avez besoin of Huile d’olive.
  5. Préparer of Sel, poivre.

A Tortilla Espanola is basically an omelet made using eggs and potatoes, where onions are optional. People like to serve this dish as a tapa at room temperature. Invert tortillaonto a large flat plate and slide back into skillet, bottom side up. (Alternatively, especially if top is still loose at this point, slide tortillaonto plate first. Directions In a large skillet over medium-high heat, add the vegetable oil until the pan is filled halfway.

Tortilla espagnole instructions de recette

  1. Faire revenir les pommes de terre et oignons jusqu’à ce qu’ils soient dorés.
  2. Mélanger les œufs avec du sel et du poivre.
  3. Verser les œufs sur les pommes de terre et les oignons.
  4. Baisser le feu et faire une cuisson lente Retourner l’omelette à l’aide d’une grande assiette à mi cuisson et laisser cuire l autre face en éteignant le feu et en mettant un couvercle. Tortilla espagnole
  5. A découvrir sur ma page Instagram @la_cuisine_d_audrey.

Once the oil is hot, add the potato slices and onion, making sure they are well-covered. Mettre tous ces ingrédients dans la poêle. Celle-ci doit être remplie jusqu'à mi-hauteur. Couvrir d'huile d'olive (il faut que toutes les pommes de terre baignent. But basically, a Spanish tortilla or tortilla de patatas is a potato omelette that can have onions and garlic added, as a basic recipe, but anything else that takes your fancy, from bacon, chorizo or veggies.

Comments

Popular posts from this blog

Recette: Délicieux ☆Courgettes Farcies☆

moyen le plus simple de préparer Savoureux Salade russe de saison

Recette: Délicieux Salade concombre / fenouil /carotte / tomate