Recette: Délicieux Tortilla de patatas

Tortilla de patatas. Get Tortilla de Patata Recipe from Food Network. Tortilla de Patatas (also known as Spanish Omelette or tortilla de papas) is an easy Spanish recipe made with potatoes, onion, eggs, salt, and oil. I love to travel and I love to eat and cook ethnic food.

Tortilla de patatas By Trasierra in Seville, Spai n. Tortilla de patatas or Spanish tortilla! It's a delicious recipe that can be served as an appetizer or dinner. Vous pouvez cuisiner Tortilla de patatas utilisant 9 Ingrédients et 4 instructions. Voici comment vous cuisinez ça.

ingrédients de la recette Tortilla de patatas

  1. Préparer 2 of pommes de terres moyennes.
  2. C'est 3 of œufs.
  3. Préparer 75 g of allumettes de lardons.
  4. C'est 1 of oignon.
  5. C'est 1 gousse of d’ail.
  6. Vous avez besoin 1 c of à c de paprika.
  7. Vous avez besoin of Quelque ciboulette.
  8. C'est of Huile d’olive.
  9. C'est of Sel poivre.

This easy recipe is made with eggs, potatoes, onions, and olive oil. Tortilla de patatas it's a traditional Spanish tapa, and it's also a conventional sandwich filling! Also called tortilla de patatas, Spanish omelette, Spanish tortilla, potato omelet, and even Spanish frittata — this is quite arguably Spain's national dish. When made right, a good Spanish omelette is the very definition of traditional Spanish cuisine: simple food made with the best ingredients.

Tortilla de patatas petit à petit de recette

  1. Éplucher l’oignon et l’ail. Émincer l’oignon. Hacher l’ail. Cuire les pommes de terre 20 min à l’eau bouillante. Les laissez tiédir, puis les éplucher et les couper en tranches épaisses.
  2. Dans une petite poêle, faire revenir l’oignon et les lardons dans un peu d’huile d’olive. Ajouter les pommes de terre et l’ail et laisser dorer.
  3. Pendant ce temps, battre les œufs avec une pincée de paprika, la ciboulette haché. Saler et poivrer.
  4. Verser sur les lardons et laissez cuire 2 min. Retourner la tortilla sur une assiette et remettre à cuire 2 min de l’autre côté.

This is the formula for the greatest Spanish. Whatever the history may be the tortilla de patatas is a part of the Navarre culture from many years ago. Visiting Pamplona without trying it is a sin! A bar with a little charm, but. Tortilla española, or Spanish omelet, is a commonly served dish in Spain.

Comments

Popular posts from this blog

Recette: Délicieux ☆Courgettes Farcies☆

moyen le plus simple de préparer Savoureux Salade russe de saison

moyen le plus simple de faire Délicieux Paillasson de pomme de terre courgette au four