Recette: Délicieux Sauce vierge

Sauce vierge. Sauce Vierge is a French sauce made from finely diced tomatoes, olive oil, fresh herbs and a touch of lemon juice for freshness. It's a no-cook sauce, sort of like a salsa, and is light and summery in both taste and appearance. Sauce Vierge translates to "Virgin Sauce", I guess a reference to the clean and pure character of the sauce?

Sauce vierge Sauce vierge (which translates to "virgin sauce") is technically a vinaigrette, and is elegant enough to deserve its name. It was created and popularized by the great French chef Michel Guérard, and is a famous example of his cuisine minceur, a lighter spin on traditional nouvelle cuisine. DIRECTIONS Stir together and season with sea salt and freshly cracked black pepper, to taste. Vous pouvez avoir Sauce vierge utilisant 8 Ingrédients et 5 instructions. Voici comment vous réalisez ça.

ingrédients de la recette Sauce vierge

  1. Préparer 1 of tomate.
  2. Vous avez besoin 1 of demi oignon.
  3. Préparer 5 of à 6 feuilles de basilc.
  4. Préparer of Ciboulette.
  5. C'est 1 of ail.
  6. Préparer 7 cl of d'huile d'olive.
  7. C'est 1 of demi citron.
  8. C'est of Sel poivre du moulin.

Chill without adding the fresh herbs or serve right away. This will not hold for long once the fresh herbs are added. How to make a simple sauce Vierge - a great sauce for warmer days. It is a classic tomato based dressing filled with fresh herbs that will go perfectly with many dishes for the warmer days.

Sauce vierge petit à petit de recette

  1. Pelez et émincez l'ail et l'oignon puis réservez.
  2. Coupez finement le basilic et la ciboulette.
  3. Plongez la tomate dans de l'eau bouillante 5 seconde puis refroidissez la et enlevez la peau (terme monder une tomate), épipenez la puis coupez la chair en petits dès (réalisé un concassé), réservez.
  4. Déposez le tous dans un bol, ajoutez l'huile d'olive, le jus de citron pas tous goûtez au fur et à mesure pour le niveau d'acidité..
  5. Salez poivrez et mélanger, vous n'aurez plus qu'à déposez sur votre poisson à la sortie du four ou dans vos salades.

It can be served cold or warm. This recipe was made famous by French chef Michel Guerard which was a big influence on nouvelle cuisine. Combine all ingredients in blender or food processor and process until well blended. Pour into warm bowl and set in saucepan of hot water. Sauce vierge is fresh tomato and basil sauce made with olive oil, lemon juice, and capers.

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