moyen le plus simple de faire Parfait Mini pizzas

Mini pizzas. Top each biscuit with pizza sauce, cheese and veggie mixture. Top each biscuit with cheese, canned pineapple tidbits, diced green bell pepper and sliced Canadian bacon or ham. Mix onion into the sausage and beef mixture, and saute it until tender.

Mini pizzas These mini pizza recipes are big fun. Perfect as an afternoon snack, small lunch or appetizer, they're as versatile and easy as they are delicious. They're baked in a muffin tin , and since they're individually made, everyone in the family can top their own! Vous pouvez avoir Mini pizzas utilisant 9 Ingrédients et 4 instructions. Voici comment vous cuisinez ça.

ingrédients de la recette Mini pizzas

  1. C'est 160 ml of coulis de tomate.
  2. Vous avez besoin 2 of oignons.
  3. Vous avez besoin 4 gousses of d'ail.
  4. Préparer 3 c of à s d'origan.
  5. C'est 1,5 c of à s de sucre (si besoin).
  6. Vous avez besoin 150 g of gruyère râpé.
  7. C'est of sel et poivre.
  8. Préparer of papier cuisson.
  9. Vous avez besoin of emporte pièce de 2,5 ou 3 cm de diamètre.

These mini pizzas are crescent roll dough topped with sauce, cheese and toppings, then baked to golden brown perfection. A bite sized version of pizza that makes for a fun and unique appetizer. Everyone loves the flavor of pizza, whether it's pizza pasta , pizza dip or these cute and easy miniature pepperoni pizzas. Top each with pizza sauce, cheese, and your desired toppings.

Mini pizzas instructions de recette

  1. Éplucher l'ail et les oignons, puis les ciseler finement. Dans une casserole verser un filet d'huile et chauffer à feu moyen vif (7 sur une induction). Cuire 5 à 7 minutes l'ail et l'oignon en mélangeant régulièrement afin de les cuire uniformément..
  2. Ajouter le coulis de tomate, le sucre, l'origan et assaisonner. Mélanger, laisser 3 minutes à feu moyen (5 sur une induction) et goûter. Réajuster si besoin..
  3. Étaler la pâte (ou la dérouler) et avec un petit verre à verrine (2,5 ou 3 cm) l'utiliser comme emporte-pièce. Préchauffer le four à 200°C et sortir la plaque du four. Poser le papier cuisson sur la plaque..
  4. Faire les ronds de pâte avec l'emporte-pièce (ou verrine) et les déposer sur la plaque. Ajouter une bonne cuillère à café de sauce dessus et recouvrir de gruyère. Cuire au four 15 à 20 minutes..

Mix together the flour, salt, sugar and olive oil in a large bowl, or the bowl of a stand mixer fitted. Place flour tortillas on a rimmed baking sheet. Place a tablespoon of pizza sauce into the center of each tortilla round. Sprinkle cheese on top of the sauce on each tortilla round. Top each pizza with mini pepperoni rounds and fresh basil if using.

Comments

Popular posts from this blog

Recette: Délicieux ☆Courgettes Farcies☆

moyen le plus simple de préparer Savoureux Salade russe de saison

Recette: Délicieux Salade concombre / fenouil /carotte / tomate