Recette: Délicieux Patatas bravas

Patatas bravas. Patatas bravas (which means "spicy potatoes") is the ultimate Spanish comfort food. Served tapas-style, the crispy potatoes and smoky sauce are difficult to resist. Drain in a colander and leave to steam dry until cool.

Patatas bravas When boiling, add potatoes, cover, and bring back to boil. After potatoes have been boiling for one minute, drain in a colander. Patatas bravas with alioli and chives. Vous pouvez cuisiner Patatas bravas utilisant 5 Ingrédients et 6 instructions. Voici comment vous cuisinez ça.

ingrédients de la recette Patatas bravas

  1. Vous avez besoin 300 g of pommes de terre.
  2. Vous avez besoin of huile de friture ou olive.
  3. Vous avez besoin of sel fou (vous le trouverez chez Epicesdumonde avec un code promo BALDESSAVEURS10).
  4. Préparer of ail.
  5. C'est of herbes de Provence.

Patatas bravas are one of Spain's most popular tapas. They're the go-to choice for an appetizer or a snack to share along with a round of cañas. The reason is simple: there's no greater crowdpleaser than a plate of deep-fried potatoes topped with a delicious sauce, especially when alcohol is involved. The dish originates from Madrid where it became widely known as fried potatoes in a served with a spicy tomato sauce.

Patatas bravas pas à pas de recette

  1. Epluchez et lavez vos pommes de terre puis coupez en cubes..
  2. Dans une sauteuse, mettez de l'huile pour la cuisson afin que les pommes de terre baignent dedans mais soit pas recouverte..
  3. Dans mon huile, j'ai ajouté 2 gousses d'ail et des herbes de Provence..
  4. Faites cuire les pommes de terre jusqu'à ce qu'elles soient bien dorer ensuite parsemez de sel fou..
  5. Servez en apéritif avec une sauce piquante ou non. Pour nous, ce sera mayo/ketchup mélangés..
  6. Bon apéritif avec modération :p.

Other classic versions are served with aioli. Patatas bravas are one of Spain´s most popular tapas dish and with one taste, you will know why. This is a very simple dish made with potatoes, brava sauce and homemade garlic aioli, yet the combination of all these flavors create and explosion of flavors. Place a baking sheet in the oven. Heat a tablespoon of oil in a small saute pan over medium heat.

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