Recette: Délicieux Cocido

Cocido. Get Cocido Recipe from Food Network. Long simmering puts flavor into the broth and tenderizes the meat until it falls apart at the touch. Cocido Recipe, also known as Mexican Beef Soup, is a colorful and hearty beef and vegetable soup.

Cocido The Cocido Soup Recipe can be accompanied by the. Cocido is made of various meats (pork, beef, chicken, mutton), embutidos and vegetables like cabbage, turnips, parsnips, potatoes, carrots and chickpeas (garbanzos). Other foods (such as eggs or cheese) can be added before serving. Vous pouvez avoir Cocido utilisant 11 Ingrédients et 3 instructions. Voici comment vous cuisinez ça.

ingrédients de la recette Cocido

  1. Vous avez besoin 200 g of paleron de boeuf.
  2. Préparer 100 g of lard fumé.
  3. Vous avez besoin 2 of saucisses de poulet.
  4. Préparer 60 g of chorizo.
  5. C'est 3 of carottes.
  6. Vous avez besoin 3 of pommes de terre.
  7. Vous avez besoin 1 of oignon.
  8. Préparer 1 of petite boîte de pois chiche.
  9. Vous avez besoin 1 boîte of tomates pelees.
  10. Préparer of Piment d'Espelette, sel et poivre.
  11. Vous avez besoin of De l'eau.

Cocido is based on a vast cauldron, which simmers away all day, hardly bubbling. In the old days households made it every day, for poached meat used to be the hallmark of the middle-class kitchen. From this pot comes a series of magnificient things. This is clear stock, rich with many meat juices.

Cocido instructions de recette

  1. Émincé l'oignon, découper le lard sous forme de lardon et couper le paleron en cube Faire revenir le tout avec un peu d'huile.
  2. Enlever la viande et faire revenir les saucisses de poulet et le chorizo coupés en morceaux Remettre la viande Mouiller a hauteur et ajouter les pois chiches et les tomate pelées Ajouter le piment d'Espelette, plus ou moins selon votre goût J'ai mis 1 g Laisser cuire 1h30.
  3. Éplucher les carotte et les pomme de terre Les couper en quartiers et les ajouter au plat Laisser cuire 40 minutes C'est prêt.

This is a traditional Madrid style stew. You can cook this quicker at a higher temperature, but it really is worth cooking it slower to get the beef very tender. I cooked this for a dinner party last week and it was a great success. Cocido is a typical Spanish stew. It is the perfect meal for cold winter days, making you feel warm and even cozy.

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