Comment cuisiner Délicieux Salade Fattoush

Salade Fattoush. Fattoush is one of the most well known Middle Eastern salads and a standard dish on the 'mezza' (small dishes) table. It's a colorful tossed salad with a lemony garlic dressing, and if you've never made a single Arabic dish, this is a delicious and healthy place to start. Fattoush is a Lebanese salad, good for hot weather.

Salade Fattoush Purslane is succulent with a lemony flavor, and makes a nice salad green. Fattoush is essentially a "bread salad," said to have originated in Northern Lebanon. Lebanese farmers would fry leftover pita scraps in a bit of olive oil for extra flavor. Vous pouvez cuisiner Salade Fattoush utilisant 9 Ingrédients et 6 instructions. Voici comment vous réalisez ça.

ingrédients de la recette Salade Fattoush

  1. Préparer 1 of concombre.
  2. C'est 1 of petite salade.
  3. C'est 2-3 of tomates.
  4. C'est 1 of dizaine de radis.
  5. Vous avez besoin of Feuilles de menthe fraîche.
  6. C'est of Feuilles de persil frais.
  7. Vous avez besoin 4 of pain pita.
  8. Vous avez besoin 1 of petite boîte de pois chiches.
  9. C'est of Sauce : 1 c à S de Tahini, 2 c à S d’huile d’olive, 1 C àS de vinaigre balsamique, 1/2 jus de citron, épices Sumac.

And to build their fattoush, they'd simply throw the pita chips in with whatever in-season vegetables and herbs they have on hand. Place romaine lettuce, tomatoes, cucumbers, bell pepper, green onions, mint leaves, parsley, and cilantro into a large bowl. Season with salt, lemon pepper, onion flakes, celery salt, and garlic powder. Fattoush is an extremely popular, Middle Eastern salad of cucumbers, tomatoes, red onion, parsley, and mint, topped with pieces of crispy pita bread.

Salade Fattoush pas à pas de recette

  1. Laver et essorer la salade. peler le concombre, enlever la partie centrale et le couper en morceaux..
  2. Préparer la sauce et mélangeant tous les ingrédients et garder au frais..
  3. Préparer les radis et les couper en rondelles. Égoutter les pois chiches, (j’enlève les petites peaux des pois chiches, ce n’est pas indispensable mais plus digeste)..
  4. Couper les feuilles de menthe et de persil..
  5. Mélanger salade, tomates, concombre, radis, herbes, pois chiches, et assaisonner avec la sauce..
  6. Réchauffer les pitas et manger avec la salade..

This version has a lemon, garlic and sumac dressing. Just a bit of crumbled feta cheese adds a natural saltiness. Place pita bread on a baking sheet. Gradually add oil, whisking constantly, until well. Fattoush is one of Lebanon's national salads (the other is tabouli).

Comments

Popular posts from this blog

Recette: Délicieux ☆Courgettes Farcies☆

moyen le plus simple de préparer Savoureux Salade russe de saison

Recette: Délicieux Salade concombre / fenouil /carotte / tomate