Comment préparer Parfait Burger d'aubergine

Burger d'aubergine. This vegan aubergine burger is indulgent, crispy and won't have anyone missing a traditional burger because it packs a punch of flavour. The search for the ultimate vegan burger began after being served a very disappointing soggy piece of un-battered aubergine in a bun. Aubergine is full of vitamins and dietary fibre - particularly the skin which is rich in antioxidants like nasunin, which gives the vegetable its purple colour.

Burger d'aubergine Dip the aubergine slices in the flour, then the egg, then the breadcrumbs to coat. Cook the aubergine for the full time to avoid it being chewy in the middle. Divide the dough into six balls and then flatten them to make the burger patties. (Use a pastry cutter if desired.) Cook the burgers in a pan with a drizzle of oil until golden-brown on both sides. Vous pouvez avoir Burger d'aubergine utilisant 10 Ingrédients et 5 instructions. Voici comment vous réalisez ça.

ingrédients de la recette Burger d'aubergine

  1. Préparer of Aubergine panée (voir la recette).
  2. Vous avez besoin of Neuchâtel ou ce que vous préférez, viande ou un autre fromage.
  3. Vous avez besoin of Salade.
  4. Préparer of Tomate.
  5. Vous avez besoin of Poivrons.
  6. Vous avez besoin of Comcombre.
  7. C'est of Crème fraîche épaisse.
  8. C'est of Concentré de tomate.
  9. Préparer of Sel poivre.
  10. Vous avez besoin of Tabasco.

Delicious and low-calorie vegan burgers with a zesty avocado vegan mayo. Melt margarine in a large skillet over medium-high heat. Fry eggplant slices until lightly toasted on each side, and place one slice of cheese onto each one. Cook until cheese has melted, and remove from the skillet.

Burger d'aubergine petit à petit de recette

  1. Bien lavez l'ensemble des légumes.
  2. Épluchez la salade, réservez quelques feuilles, coupez la tomate en rondelle, le concombre aussi, parer le fromage..
  3. Mélangez la crème fraîche avec le concentré de tomate sel poivre Tabasco tartiner une face de chaque aubergine panée que vous aurez réservées dans le four chaud..
  4. Montez aussitôt votre burger,aubergine salade tomate concombre fromage poivrons aubergine et servez sans attendre..
  5. .

Tent grilled eggplant with foil to keep warm while burgers cook. You could also grill the burgers along with the eggplant. Cut the eggplant in half, place it on an oven tray and brush it with olive oil. When it's ready, scoop out the insides and put them into a food processor or a bowl. Toss that bread bun and try this Grilled Eggplant Bun Burger!!!

Comments

Popular posts from this blog

Recette: Délicieux ☆Courgettes Farcies☆

moyen le plus simple de préparer Savoureux Salade russe de saison

Recette: Délicieux Salade concombre / fenouil /carotte / tomate