Recette: Délicieux Patatas bravas
Patatas bravas. Patatas bravas (which means "spicy potatoes") is the ultimate Spanish comfort food. Served tapas-style, the crispy potatoes and smoky sauce are difficult to resist. Drain in a colander and leave to steam dry until cool.
When boiling, add potatoes, cover, and bring back to boil. After potatoes have been boiling for one minute, drain in a colander. Patatas bravas with alioli and chives. Vous pouvez cuisiner Patatas bravas utilisant 5 Ingrédients et 6 instructions. Voici comment vous cuisinez ça.
ingrédients de la recette Patatas bravas
- Vous avez besoin 300 g of pommes de terre.
- Vous avez besoin of huile de friture ou olive.
- Vous avez besoin of sel fou (vous le trouverez chez Epicesdumonde avec un code promo BALDESSAVEURS10).
- Préparer of ail.
- C'est of herbes de Provence.
Patatas bravas are one of Spain's most popular tapas. They're the go-to choice for an appetizer or a snack to share along with a round of cañas. The reason is simple: there's no greater crowdpleaser than a plate of deep-fried potatoes topped with a delicious sauce, especially when alcohol is involved. The dish originates from Madrid where it became widely known as fried potatoes in a served with a spicy tomato sauce.
Patatas bravas pas à pas de recette
- Epluchez et lavez vos pommes de terre puis coupez en cubes..
- Dans une sauteuse, mettez de l'huile pour la cuisson afin que les pommes de terre baignent dedans mais soit pas recouverte..
- Dans mon huile, j'ai ajouté 2 gousses d'ail et des herbes de Provence..
- Faites cuire les pommes de terre jusqu'à ce qu'elles soient bien dorer ensuite parsemez de sel fou..
- Servez en apéritif avec une sauce piquante ou non. Pour nous, ce sera mayo/ketchup mélangés..
- Bon apéritif avec modération :p.
Other classic versions are served with aioli. Patatas bravas are one of Spain´s most popular tapas dish and with one taste, you will know why. This is a very simple dish made with potatoes, brava sauce and homemade garlic aioli, yet the combination of all these flavors create and explosion of flavors. Place a baking sheet in the oven. Heat a tablespoon of oil in a small saute pan over medium heat.
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