moyen le plus simple de cuisiner Délicieux Tortilla espagnole
Tortilla espagnole. Loosen the tortilla with a spatula if needed, then carefully slide onto a large plate. Turn the skillet upside down and place onto the uncooked side of the tortilla. Turn the skillet right-side-up, and remove the plate.
It's easy to prepare and always a crowd pleaser. Traditionally this dish only uses only onions, potatoes and egg; however I like to add a little green, either parsley or chives depending on your taste. One of the signature dishes in Spanish cuisine, the Spanish tortilla (also known as Spanish omelet and Tortilla Espanola) is a traditional dish from Spain. Vous pouvez avoir Tortilla espagnole utilisant 5 Ingrédients et 5 instructions. Voici comment vous cuisinez ça.
ingrédients de la recette Tortilla espagnole
- C'est 6 of pommes de terre moyennes.
- Vous avez besoin 2 of gros oignons.
- C'est 15 of œufs.
- Vous avez besoin of Huile d’olive.
- Préparer of Sel, poivre.
A Tortilla Espanola is basically an omelet made using eggs and potatoes, where onions are optional. People like to serve this dish as a tapa at room temperature. Invert tortillaonto a large flat plate and slide back into skillet, bottom side up. (Alternatively, especially if top is still loose at this point, slide tortillaonto plate first. Directions In a large skillet over medium-high heat, add the vegetable oil until the pan is filled halfway.
Tortilla espagnole instructions de recette
- Faire revenir les pommes de terre et oignons jusqu’à ce qu’ils soient dorés.
- Mélanger les œufs avec du sel et du poivre.
- Verser les œufs sur les pommes de terre et les oignons.
- Baisser le feu et faire une cuisson lente Retourner l’omelette à l’aide d’une grande assiette à mi cuisson et laisser cuire l autre face en éteignant le feu et en mettant un couvercle.
- A découvrir sur ma page Instagram @la_cuisine_d_audrey.
Once the oil is hot, add the potato slices and onion, making sure they are well-covered. Mettre tous ces ingrédients dans la poêle. Celle-ci doit être remplie jusqu'à mi-hauteur. Couvrir d'huile d'olive (il faut que toutes les pommes de terre baignent. But basically, a Spanish tortilla or tortilla de patatas is a potato omelette that can have onions and garlic added, as a basic recipe, but anything else that takes your fancy, from bacon, chorizo or veggies.
Comments
Post a Comment